UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator

Mjafton vetem nje telefonate...Klient i rregullt?! Urime, perfitove 5% ZBRITJE / Just call ... A regular customer?! Congratulations, benefits 5% DISCOUNT

 

 

Pushimet ekzotike tropikale ishull, cruises luksoze, paketa romantike, muaj mjalti, safaris, turne dhe më shumë. Nëse jeni të gatshëm që të planifikojme pushimet tuaj, ne jemi këtu për të ndihmuar koordinimin e udhëtimit të përsosur. Ne do të punojmë me ju për të gjetur pushime që i përshtaten nevojave tuaja të udhëtimit dhe të interesave...

 

 • PUSHIMET CHARTER 
 • PUSHIMET KULTURORE 
 • PUSHIMET ME KROCIERE 
 • RESERVO HOTEL NE TE GJITHE BOTEN 
 • PAKETAT SPORTIVE 
 • ORGANIZIM KONFERENCASH dhe SEMINARE 
 • RENT CAR
 • BILETA TRAGETI
 • BILETA AVIONI
 • BILETA AUTOBUZI
 • TE GJITHE LLOJET E SIGURACIONEVE
 

Ne baze te kerkesave per pushimet qe ju deshironi mjafton te shikoni me vemendje panelin HOME ne faqen tone www.unlimitedtravel.al
 
 
Exotic tropical island vacations, luxury cruises, romantic packages, honeymoon, safaris, tours and more.

If you are ready to plan your vacation, we're here to help coordinate the perfect trip. We will work with you to find holidays to suit your travel needs and interests ...

 


* VACATION Charter
* CULTURAL VACATION
* VACATION WITH CROCIERE
* HOTEL RESERVATION worldwide
* SPORT PACKAGE
* Organizing conferences and seminars
* CAR RENT
* Farry Boat Ticket
* Boarding card
* Bus TICKETS

* All types of insurance

Based on the demand for holidays that you just want to look carefully at our site panel www.unlimitedtravel.al                                                                                     
                                                         

Contact

UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator

info@unlimitedtravel.al

L.no.4 St"Skenderbeg" no.56 Durres-Albania
Building near Railways Station

Tel.+355 52 2 33693
Fax.+355 52 2 33693
Mob.+355 69 20 30133

Search site

Looking for a great value holiday?

Relax, you're in the right place.

 

Find your ideal holiday from our quick search links below

or click for our holiday search form

 

         Unlimited Travel & more
       
         Promote Your Page Too

 Na Shkruani!

 
Doni të na beni një pyetje, ose një koment në lidhje me shërbimet që ofrojmë? Ju mund të na kontaktoni çdo kohë, me komentet dhe sugjerimet tuaja. Reagimi juaj është i rëndësishem për ne dhe na ndihmon të vazhdojme, të përmirësojme dhe të sigurojme shërbimin që JU meritoni!!

 Would you do us a question or a comment about the services we provide? You can contact us any time with comments and suggestions. Your reaction is important to us and helps us to continue, improve and provide the service that you deserve!

© 2010 All rights reserved. UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator

Make a free websiteWebnode

UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator L.nr.4 Rr"Skenderbeg" nr.56 Durres-Albania Building near Railway Station Tel. +355 52 233693 Fax. +355 52 233693 Mob.+35569 2030133 E-mail. info@unlimitedtravel.al website.unlimitedtravel.al