UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator

Products

Mjafton vetem nje telefonate...Klient i rregullt?! Urime, perfitove 5% ZBRITJE / Just call ... A regular customer?! Congratulations, benefits 5% DISCOUNT

    Pushimet ekzotike tropikale ishull, cruises luksoze, paketa romantike, muaj mjalti, safaris, turne dhe më shumë. Nëse jeni të gatshëm që të planifikojme pushimet tuaj, ne jemi këtu për të ndihmuar koordinimin e udhëtimit të përsosur. Ne do të punojmë me ju për të gjetur...

INSIG Siguracione / INSIG Insurance

              I MADH DHE I SIGURTE       SIGURON   - SHENDETI NE UDHETIM                 -...

BILETA TRAGETI

  Prenotoni tani per te perfituar zbritje ne biletat vajtje ardhje  me Tragetet qe operojne ne linjen Durres - Bari - Durres. Tragetet si:     VENTOURIS...

BILETA AVIONI / BOARDING CARDS

  Beni prenotimet tuaja me avion sa me shpejt te jete e mundur per te perfituar cmimin e shumepritur! Bashkepunimi yne eshte i lidhur ngushte me kompanite me ne ze ne tregun e avioacionit mbarekombetar si: Belle air ALITALIA BRITISH AIRWAYS TURKISH AIRLINES LUFTHANSA ALBANIAN...

BILETA AUTOBUZI / PULLMAN TICKETS

    * Prenotoni tani per te perfituar Paketen e plote Traget + Autobus me cmim shume me te lire se normalisht.    * Bileta autobuzi Shqiperi - Itali Bari - Foggia        - Pescara        - Ancona     ...

Contact

UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator

info@unlimitedtravel.al

L.no.4 St"Skenderbeg" no.56 Durres-Albania
Building near Railways Station

Tel.+355 52 2 33693
Fax.+355 52 2 33693
Mob.+355 69 20 30133

Search site

Looking for a great value holiday?

Relax, you're in the right place.

 

Find your ideal holiday from our quick search links below

or click for our holiday search form

 

         Unlimited Travel & more
       
         Promote Your Page Too

 Na Shkruani!

 
Doni të na beni një pyetje, ose një koment në lidhje me shërbimet që ofrojmë? Ju mund të na kontaktoni çdo kohë, me komentet dhe sugjerimet tuaja. Reagimi juaj është i rëndësishem për ne dhe na ndihmon të vazhdojme, të përmirësojme dhe të sigurojme shërbimin që JU meritoni!!

 Would you do us a question or a comment about the services we provide? You can contact us any time with comments and suggestions. Your reaction is important to us and helps us to continue, improve and provide the service that you deserve!

© 2010 All rights reserved. UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator

Make a free websiteWebnode

UNLIMITED Travel Agency & Tour Operator L.nr.4 Rr"Skenderbeg" nr.56 Durres-Albania Building near Railway Station Tel. +355 52 233693 Fax. +355 52 233693 Mob.+35569 2030133 E-mail. info@unlimitedtravel.al website.unlimitedtravel.al